Mobirise

Diensten

Foliebedekking/Platte daken, terrassen en waterreservoirs
 in folie

Mobirise


Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen (nieuwbouw) of vervangen van dakbedeking op platte daken.

Bij een nieuwbouw wordt er een vlies gelegd en daarna de folie. Bij oude platte daken wordt er eerst gekeken of de oude asfalt en onderdak mogen blijven liggen. Indien deze mag blijven liggen leggen we er een beschermlaag (vlies) en daarna een PVC folie op.

Indien het onderdak en asfalt niet meer in goede staat zijn wordt dit in samenspraak met de klant vervangen. Op een slechte ondergrond kan er niet gewerkt worden. De randen tegen de muur worden afgewerkt met een profiel. De zijkanten van het platte dak worden afgewerkt met een 3-delig profiel. Naessens biedt je ook 10 jaar garantie op werk en product. 

Koper- en zinkwerken

Mobirise

Koper-en zinkwerken
Afleiders en goten kunnen we zowel in koper, zink als inox geleverd en geplaatst worden. Indien nodig komen we langs om met u de juiste keuze te maken en u onze beste prijzen aan te bieden.

Gootwerken
Problemen met kapotte goten? Op zoek naar nieuwe goten voor u nieuwbouw? Naessens heeft de mogelijkheid om u in beide situaties te helpen. Wij helpen u in de zoektocht naar de juiste keuze van goten. Type, grootte, materiaal,...
Wij hebben zowel hang- als bakgoten in zink, koper, inox,...

Constructiewerken

MobiriseWij zijn een bedrijf dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in metaalconstructies op maat. Dit kunnen constructies met poutrels zijn maar evengoed trapleuningen, balustrades, bordessen,…

Kortom: voor alles wat met metaal te maken heeft kan u bij ons terecht. Neem gerust een kijkje op deze site voor een overzicht van wat we reeds gedaan hebben

Zonnepanelen en zonneboiler

Mobirise

Naessens BVBA werkt met de nieuwste generatie zonnepanelen welke u het hoogste rendement garanderen.


Warm water en vloerverwarming via zonneboiler
Wat is er heerlijker dan een geweldadige warme douche opgewarmt door gratis zonlicht. De aankoop van een zonneboiler kan genieten van een staatssubsidie tot wel 65% en is hierdoor erg snel terugverdiend. Vloerverwarming is een comfortabele verwarming die op een lage temperatuur werkt. De combinatie van vloerverwarming met zonneboilers is dus een ideale situatie . In het voor en na-seizoen zal de zonneboiler voldoende energie leveren om zonder extra energie te verwarmen.

Sanitair & chauffage

Mobirise
Ben je van plan om te bouwen, wil je je badkamer of u verwarmingsketel vervangen? Bel gerust we kunnen u deskundig advies geven en goeie prijzen aanbieden.

Contactgegevens

Naessens constructie
Huttegem 4
8570 Anzegem
Tel: 056 68 86 95
Fax: 056 68 80 64

Tags

- Platte daken, terrassen en waterreservoirs in folie.
- Koper-en zinkwerken
- Constructiewerken
- zonnepanelen
- zonneboilers
- gootwerken
- sanitair
- verwarming